avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate inna1

Activitate inna1

Răspuns la discuția CONTRACTUL DE MUNCA-DEMISIA
Multuamesc pt sfat cred ca vom avea multe de tras dar sper sa reusim nu pt bani ci pt drepturile angajatilor
Va multumesc pentru raspuns .Acum nu a mai ramas decit justitia.
Bineinteles ca nu va accepta demisia si ca se vor alege cu un proces .mai dificil este ca trebuie sa renunte la 8 ani de munca zi si noapte din cauza unei prostii.Din pacate firme intrnationale vin la noi in tara si fac cu legislati ce vor ei si din angajati sclavi cu contract.De exemplu cf regulamentului angajatii aceste firme nu au voie sa infinteze sindicat!!!!si multe alte lucruri pe care noi romanii le acceptam pentru ceva banuti .Din cite mi-a spus sotul au existat si amenintari destul de grave numai sa-l faca sa-si dea demisia.
Cu putin timp in urma i s-a cerut sotului meu demisia pt ca nu au motive sa-l dea afara .Se pare ca nu exista cale de intoarcere.
Multumesc pt raspuns dar stiim cu totii ca din pacate nu te poti pune cu comp. mari.Asteptam sa vedem ce se va intampla.
Din nefericire sotul meu a stiut dar prin contractul respectiv nu a adus nici un prejudiciu companiei si nici el nu a avut vreun beneficiu(mita)ci a vrut sa scada cheltuielile .multumesc
BUNA SEARA ,SOTUL MEU LUCREAZA LA O COMP. MULTINATIONALA CA DIRECTOR.IN DECURSUL ACESTEI LUNI A INCHEIAT UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII (TRANSPORT)CU O FIRMA LOCALA CARE AVEA CONFORM OFERTELOR CEL MAI BUN PRET.COMPANIA APARTINE PARINTILOR UNUI ANGAJAT DE-AL SOTULUI.ANGAJATORUL SATULUI MEU I-A SPUS CA ACEST CONTRACT A DUS LA UN CONFLICT DE INTERESE.CONTRACTUL A FOST ANULAT SI ANGAJATULUI I S-A CERUT DEMISIA.CE SE POATE INTIMPLA CU SOTUL MEU.