avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Danushka

Activitate Danushka

Am inteles. E f confuz, pt ca data asta de 2017 apare doar pe situl finantelor. Pe title e data da de 29-02-2024, langa serie si mai e data de 02.08.2024 (cand cred ca a fost eliberat de fapt).
Din cate am inteles eu, am 6 luni sa-l valorific dela data eliberarii 02.08.2024, sau de la data primirii, un pic mai tarziu dar tot din august incepand numaratoarea.
In fine, nu ma astept la mai mult profesionalism din partea instituțiilor statului.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă va referiți la un titlu atât de vechi da.Acum de exemplu s au făcut plăti pt titluri emise pana prin qprilie 2024.

Deci amavut dreptate, banii au fost depusi de finante in contul CEC ?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți suna la orice unitate CEC pt a întreba.In mod normal dacă apare pe site ul MFP banii ajung la CEC IN 3 zile lucrătoare.Yrebuie lămurit totuși ce este cu titlul invocat de dvs, este destul de vechi(din 2017)tb văzut careeste situația etc.

Pe pagina Ministerului de Finante pot citi ca:
Ministerul Finanţelor a efectuat plata titlului numarul xxxxxx, seria ANRP cu OP numar : xxxx din data 03.11.2017 număr recipisă consemnare xxxxxxx

Asta inseamna ca CEC a primit deja contravaloarea titlului in contul destinat platii acestuia, si deci pot sa valorific titlul?

Mentionez ca am fost la un sediu CEC si mi-au spus ca inca nu au primit banii de la finante (pentru a plati acest titlu), si nici nu-mi pot spune cand ii vor avea. Intre timp, titlul expira incet-incet si eu nu pot trece pe la CEC saptamanal pt ca nu sunt in Romania momentan :(