Bună ziua
Din păcate ,chiar sunt bani dați
Soacra l-a "ajutat"" să ia bani de la bancă,CAS,PROVIDENT,
Banii i -a dat soacrei fără nici o dovadă.Eu nu am știut. El s - a speriat când a aflat că făcuse același lucru cu un coleg,ce i a virat banii prin bancă dar ca donație pentru ajutor - spital
Au fost la un avocat dar nu i au dat speranțe, neavând probe,iar d -na nu a ridicat scrisoarea recomandată-notificarea
Am aflat apoi că a avut un proces din același motiv,încheiat pr retragerea plângerii,a restituit banii-cred
Nora spune că nu a știut ,dar sunt multe lucruri ce o contrazic.Momentan spune că nu au contact. Și ea este plină de datorii(bani dați mamei)
Bună seara
Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei persoane care ulterior a devenit soacra lui. Pentru a îi dă bani a făcut ,ajutat de ea,împrumut la bancă, CAS,PROVIDENT
Eu am aflat ulterior și poate sfătuiți greșit am încercat la un avocat. Acesta a trimis o scrisoare persoanei (ne a costat 3500 lei)dar aceasta nu a ridicat -o.Acum sunt necesari alti bani dar nu avem această disponibilitate,luptând să plătim ratele lunar.
El nu are dovezi,dar fiica ,actual soția fiului meu e martoră
Ulterior am aflat că e o altă persoană în aceeași situație și că în trecut mai avut un proces, (din același motiv),închis pentru că a restituit banii - cred
E vreo speranță de a recupera măcar o parte,cum poate proceda?.Locuieste în București
Mulțumesc