Bună seara
Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei persoane care ulterior a devenit soacra lui. Pentru a îi dă bani a făcut ,ajutat de ea,împrumut la bancă, CAS,PROVIDENT
Eu am aflat ulterior și poate sfătuiți greșit am încercat la un avocat. Acesta a trimis o scrisoare persoanei (ne a costat 3500 lei)dar aceasta nu a ridicat -o.Acum sunt necesari alti bani dar nu avem această disponibilitate,luptând să plătim ratele lunar.
El nu are dovezi,dar fiica ,actual soția fiului meu e martoră
Ulterior am aflat că e o altă persoană în aceeași situație și că în trecut mai avut un proces, (din același motiv),închis pentru că a restituit banii - cred
E vreo speranță de a recupera măcar o parte,cum poate proceda?.Locuieste în București
Mulțumesc
E greu de spus care era rostul scrisorii recomandata,dacă era o simpla notificare atunci suma platita e enorma.Daca reprezenta un avans la un onorariu pt un proces era altceva.Nu avem cum sa ghicim noi ce ați discutat cu av ce presupunea onorariul plătit etc.zTeoretic se pot face demersuri,dacă exista măcar conversații pe whatsapp,sms,sumele virate prin banca etc.Problema este ca și în cazul în care castiga nu e sigur ca are ce sa recupereze dacă soacra iubitoare nu are bunuri.Mergeti la un av serios,o consultație costa cât un cartuș de țigări..
Bună ziua!
Soția fiului dvs nu va putea fi martor într-un eventual proces, cu excepția cazului în care accepta și soacra acestuia, ceea ce nu cred ca s-ar întâmpla.
Are nevoie de alte probe pentru a demonstra împrumutul: dovada a transferului bancar, conversații scrise, martori care nu sunt rude.
Bună ziua
Din păcate ,chiar sunt bani dați
Soacra l-a "ajutat"" să ia bani de la bancă,CAS,PROVIDENT,
Banii i -a dat soacrei fără nici o dovadă.Eu nu am știut. El s - a speriat când a aflat că făcuse același lucru cu un coleg,ce i a virat banii prin bancă dar ca donație pentru ajutor - spital
Au fost la un avocat dar nu i au dat speranțe, neavând probe,iar d -na nu a ridicat scrisoarea recomandată-notificarea
Am aflat apoi că a avut un proces din același motiv,încheiat pr retragerea plângerii,a restituit banii-cred
Nora spune că nu a știut ,dar sunt multe lucruri ce o contrazic.Momentan spune că nu au contact. Și ea este plină de datorii(bani dați mamei)