avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notariala

mama in varsta a lasat apartamentul ei proprietate fiului ei si nevestei prin act de vanyare cumparare. Ulterior nevasta reclama datorii iar soacra pune pe card norei o suma consistenta de bani. Fata soacrei se imbolnaveste grav si avand nevoie de curatela se trece de bun acord la recetadarea apartamentului soacrei prin donatie. La notar se incheie DECLARATIE NOTARIALA cum ca fiul ei si nora n-au avut contributie banesca la cimpararea apartamentului.La o saptamana nora introduce divort, care se face prin acordul partilor. Soacra deschide isi cere bani inapoi, nora deschide proces reclama ca apartamentul i apartine !!! E valabila declaratia notariala IN INSTANTA ?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:17, 11 Octombrie 2010
e valabila o declaratie notariala in instanta.
Ce inseamna "recetadarea" apartamentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie apartament,la fiu,nora si nepot....e posibil? camicr camicr Buna seara,La mullti ani tuturor roamnilor. AM o rugaminte la dvs,sa ma ajutati intr-o lamurire pt prietena mea. este casatorita de 23 ani si locuieste ... (vezi toată discuția)
Succesiune meryemmmm meryemmmm v-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea situatie referitoare la o succesiune: ce urmeaza a fi facuta zilele acestea; familia batranului decedat este compusa ... (vezi toată discuția)
Cat la suta sanse ? gi-jane2 gi-jane2 O femeie in varsta 77 ani (atunci), locuia cu fiul, nora si cei 2 copii ai acestora intr-un apartament cu 3 camere. Fiul, un alcoolic la vremea aia, e ... (vezi toată discuția)