avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate MIRCEA123dd

Activitate MIRCEA123dd

Dar pe ce baza ar putea face asta cand proprietarul masini este altul ? fata de cel creditat probabil nici el nu mai are masina acum si este vanduta in alta parte
CHKa a scris:

Da , poate . Si cine stie cum va reactiona fata de dvs. ? probabil nu foarte bland …

nu , cum sa vand creditul?
am facut o creditare auto si eram proprietar in intregime dar nu am mai avut posibilitatea de plata si am vandut autoturismul , intrebarea mea este daca respectivul proprietar poate ramane fara autoturism

Dapix a scris:

Nu asa, va fi executat silit vechiul proprietar.
Sau va fi executata silit masina.

Ati vandut cumva si creditul'?

adica daca clientul a achizitionat autoturismul poate ramane fara el ? sa facut contract de vazare cumparare a fost scosa de la financiar si dupa care a inmatriculat-o pe numele dansului

CHKa a scris:

Sau ambele . Daca in contract scrie ca masina garanteaza creditul “ in mana oricui s-ar afla “ , o executa in paralel cu executarea dvs. Si va va costa cat nu face …

Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie mobiliara dar eu am vandut-o fara a achita creditul masina poate fi executata daca are alt proprietar?
Buna ziua , am facut un credit auto si dupa am vandut masina fara sa mai platesc ratele creditului ce se poate intampla?