avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie ...

Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie mobiliara dar eu am vandut-o fara a achita creditul masina poate fi executata daca are alt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:46, 25 Octombrie 2024
Nu asa, va fi executat silit vechiul proprietar.
Sau va fi executata silit masina.

Ati vandut cumva si creditul'?
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Sau ambele . Daca in contract scrie ca masina garanteaza creditul “ in mana oricui s-ar afla “ , o executa in paralel cu executarea dvs. Si va va costa cat nu face …
CHKa, utilizator
adica daca clientul a achizitionat autoturismul poate ramane fara el ? sa facut contract de vazare cumparare a fost scosa de la financiar si dupa care a inmatriculat-o pe numele dansului

CHKa a scris:

Sau ambele . Daca in contract scrie ca masina garanteaza creditul “ in mana oricui s-ar afla “ , o executa in paralel cu executarea dvs. Si va va costa cat nu face …

MIRCEA123dd, utilizator
Da , poate . Si cine stie cum va reactiona fata de dvs. ? probabil nu foarte bland …
nu , cum sa vand creditul?
am facut o creditare auto si eram proprietar in intregime dar nu am mai avut posibilitatea de plata si am vandut autoturismul , intrebarea mea este daca respectivul proprietar poate ramane fara autoturism

Dapix a scris:

Nu asa, va fi executat silit vechiul proprietar.
Sau va fi executata silit masina.

Ati vandut cumva si creditul'?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! In luna Aprilie 2013 am constatat ca mi-a fost poprit salariul pentru un credit auto contractat in aprilie 2008 si neplatit din 2011. Acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita masina catalin_ungureanu catalin_ungureanu Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la o persoana fizica, inscrisa in circulatie cu acte in regula. La 3 luni de la cumparare, am fost instiintat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru doua credite neplatite alexa1305 alexa1305 Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)