avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie ...

Bună ziua , daca intr-un contract de credit masina este garantie mobiliara dar eu am vandut-o fara a achita creditul masina poate fi executata daca are alt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:46, 25 Octombrie 2024

Dar pe ce baza ar putea face asta cand proprietarul masini este altul ? fata de cel creditat probabil nici el nu mai are masina acum si este vanduta in alta parte
CHKa a scris:

Da , poate . Si cine stie cum va reactiona fata de dvs. ? probabil nu foarte bland …

Dar nu ati depus banii in contul creditului , cum era normal . Credeti ca bancile nu au luat - si iau - toate masurile , in asa fel incat sa nu ramana fara banii lor ? Au armate de avocati si stiu cum sa intocmeasca contractele , in asa fel incat sa nu ramana in paguba . Fac asta pe baza contractului dvs. de creditare , masina era garantie si nu aveati voie sa o instrainati . Ati incalcat contractul , nu e obligata sa tina seama de vanzare , isi iau inapoi ce li se cuvine .
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
CHKa, utilizator
Pe baca creditoare n-o intereseaza ca ati vandut ILEGAL masina.
Trebuie sa platiti creditul catre banca.
Daca refuzati veti fi executat silit, conform contractului de credit.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! In luna Aprilie 2013 am constatat ca mi-a fost poprit salariul pentru un credit auto contractat in aprilie 2008 si neplatit din 2011. Acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita masina catalin_ungureanu catalin_ungureanu Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la o persoana fizica, inscrisa in circulatie cu acte in regula. La 3 luni de la cumparare, am fost instiintat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru doua credite neplatite alexa1305 alexa1305 Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)