Bună ziua, din nou, dvstra faceți anumite supoziții care sunt incorecte. Instanța a analizat toate documentele și a hotărât. Mama mea are nevoie de îngrijiri medicale permanente, fiind în stare gravă. A fost internată luni de zile în spital privat și acum este într-un centru privat de top de îngrijiri paliative.. Costurile sunt uriașe, suportate integral de mine. Este dependenta si de tub de hrănire.
Nu este o problemă să merg în persoană la bancă doar ca vroiam să rezolv în următoarele zile întrucât banca a beneficiat deja de pensia mamei un an și jumătate fără dobândă , cu toate ca dansa m-a împuternicit pe cont de mulți ani.
Nu am avut nevoie de tutelă să am grijă de mama până acum ci am nevoie doar să îi apăr interesele în relația cu banca. A propos, tribunalul a respins mai multe cereri de urgentare a cazului pe motiv ca sunt prea ocupați.
Tot nu m-am lămurit ce lege stipulează necesitatea actualizării datelor în persoană.
Nu aveti nici un drep sa judecati si sa faceti afirmatii nefondate cand nu stiti despre ce este vorba. Oricum, va asigur, pentru linistea dvstra, ca ma ocup exemplar de mama mea de aproape doi ani de cand a avut avc si dintotdeauna.
Intrucat pareti foarte sigur de raspunsul dat, care este in contradictoriu cu cel anterior al dlui avocat, va rog sa citati exact legea respectiva.
Multumesc. Sigur, vor fi 30 de zile in curand. Nu stiu de ce de la banca mi s-a spus ca conform codului civil trebuie sa merg in persoana. Oare la ce articol din codul civil se refera?
Buna ziua, dupa un proces care a durat aproape un an, am obtinut tutela mamei care este imobilizata la pat si nu poate vorbi in urma unui avc grav. Nu ma aflu in tara temporar iar hotararea a ajuns la 2 zile dupa ce am plecat. Am nevoie sa actualizez datele mamei la banca intrucat contul este blocat de un an si jumatate. As dori sa obtin si acces online. Cum pot face acest lucru de la distanta? Pot imputernici pe cineva sau pe avocat?