avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Beatrice B.

Activitate Beatrice B.

Răspuns la discuția Colet retur Fashion Days pierdut
Si cele 3 colete initiale au avut un singur AWB. Intre timp, dupa multe insistente si la firma de curierat, coletul lipsa a fost gasit si e in tranzit spre Fashion Days. Multumesc!
Răspuns la discuția Colet retur Fashion Days pierdut
Comanda a fost primita in 3 colete: 1 cutie mare de carton si 2 pungi de plastic.
Buna ziua, am facut un retur catre Fashion Days in 2 colete lipite intre ele peste care s-a aplicat un singur AWB pe unul dintre colete. La destinatie a ajuns doar coletul cu AWB si am primit contravaloarea produselor doar pentru acesta. Dupa o luna de discutii cu cei de la Fashion Days in care initial mi-au zis ca mi se returneaza banii si daca nu se gaseste celalalt colet, apoi au zis ca verifica camerele de pe tot traseul coletelor, intr-un final mi-au comunicat telefonic ca pe camerele din depozit apare doar 1 singur colet si pentru celalalt nu imi returneaza banii. Le-am cerut sa imi comunice oficial si prin e-mail acest aspect, dar nu au facut-o. Le-am scris si celor de la Sameday pentru a afla unde s-a pierdut celalalt colet, despre care am banuiala ca a fost desprins intentionat, dar fara niciun raspuns. Ce optiuni am pentru a imi recupera fie banii, fie produsele din coletul pierdut?

Multumesc!