avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet retur Fashion Days pierdut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet retur Fashion Days pierdut

Buna ziua, am facut un retur catre Fashion Days in 2 colete lipite intre ele peste care s-a aplicat un singur AWB pe unul dintre colete. La destinatie a ajuns doar coletul cu AWB si am primit contravaloarea produselor doar pentru acesta. Dupa o luna de discutii cu cei de la Fashion Days in care initial mi-au zis ca mi se returneaza banii si daca nu se gaseste celalalt colet, apoi au zis ca verifica camerele de pe tot traseul coletelor, intr-un final mi-au comunicat telefonic ca pe camerele din depozit apare doar 1 singur colet si pentru celalalt nu imi returneaza banii. Le-am cerut sa imi comunice oficial si prin e-mail acest aspect, dar nu au facut-o. Le-am scris si celor de la Sameday pentru a afla unde s-a pierdut celalalt colet, despre care am banuiala ca a fost desprins intentionat, dar fara niciun raspuns. Ce optiuni am pentru a imi recupera fie banii, fie produsele din coletul pierdut?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Beatrice B. , utilizator 08:41, 30 Octombrie 2024
la primire, coletele au fost atasate la fel (2 in 1)?
Comanda a fost primita in 3 colete: 1 cutie mare de carton si 2 pungi de plastic.
prin urmare 3 colete cu 3 awb. ar fi trebuit sa trimiteti 2 colete cu 2 awb. optiunile de recuperare tin de amabilitatea celor din fluxul de expeditie.
Si cele 3 colete initiale au avut un singur AWB. Intre timp, dupa multe insistente si la firma de curierat, coletul lipsa a fost gasit si e in tranzit spre Fashion Days. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
Beatrice B., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Comanda anulata de emag adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua , acum 10 zile am cumparat de la Emag , o canapea resigilata , ca noua scria, cu pretul de 1650 lei , redusa de la 4800 lei. Astazi , urmarind ... (vezi toată discuția)