La 8zile de la operatie, nu a vrut sami scoata drenajele.in biletul de externare spune ca se scot cand ajunge lichidul la 30-50ml...normal ca bacteriile urca p drenaj, una dintre bacterii este asociata cu infectiile nosocomiale.
Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o operatie de implant mamar.Dupa operatie am avut 2 drenaje, pe care doctorul mia spus sa le scot cand ajung la 30ml.am plecat cu avionul in tara care locuiesc,am scos primul drenaj la 2saptamani(la medicul de familie),si al 2lea drenaj la 2sapt si 5 zile,Intro zii de vineri.sambata seara am ajuns la urgente,duminica am avut operatie de urgenta,scoatere de implant plus necrotomie,practic miau taiat jumatate din sanul natural,pentru ca tesutul era mort,si partea de jos a sanului sub puroi.am luptat cu o infectie mare in corp din cauza unor bacterii multiresistente.Trebuie sa iau in continuare antibiotice puternice prescrise de medicul infectiolog care imi afecteaza rinichii.ce se poate face in cazul meu?In urma operatiei de infrumusetare,mia fost pusa Viata in pericol,si am ramas mutilata pe Vista.multumesc