Neintelegeri majore cu presedintele asociatiei dintr-un bloc de locatari:
In luna Iulie 2024 presedintele asociatei de proprietari din blocul in care locuiesc a schimbat coloanele centrale de apa pentru caldura fara sa anunte in prealabil pe nimeni. Am fost informata in stadiul in care lucrarea a fost facuta deja de la parter pana la etajul 4 si amenintata ca daca nu o fac ma lasa fara caldura la iarna. I-am cerut documente justificative pentru lucrare inca de atunci insa nu le-am primit nici in ziua de azi.
Mentionez faptul ca aceasta lucrare nu a fost realizata pentru ca ar fi existat o avarie, ci pur si simplu dansul a sustinut ca sunt vechi tevile (desi erau in stare perfecta, fara colmatari si mult superioare calutativ fata de cele montate de dansul acum).
In data de 22.10.2024 a pun un afis la avizier ca pe 24.10.2024 la orele 17:00 se baga apa pe coloane si ne-a rugat sa fim acasa in caz ca exista probleme. A bagat apa pe coloane mai devreme, pe la orele 16:00 si pana cand au ajuns toti propietarii de pe coloana acasa toate apartamentele au fost inundate de la 8 pana la parter.
Aditional celor de mai sus, este agresiv, verbal si fizic, am depus pana acum 2 plangeri la politie pentru ca mi se adreseaza cu un vocabular foarte vulgar si chiar a sarit sa ma bata. Evident ca nu face nimeni nimic pentru ca au spus ca trebuie sa il reclam la primarie.
L-am reclamat la primarie si practic m-au indrumat sa ii cer explicatii in scris pentru actiunile pe care le-a facut (de exemplu schimbarea fara niciun motiv a tevilor) ca este obligat sa mi raspunda in nu stiu cate zile si alte sfaturi care nu rezolva faptul ca mi-a distrus casa fara motiv.
Ce pot face?