avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociaţii de proprietari / locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociaţii de proprietari / locatari

Neintelegeri majore cu presedintele asociatiei dintr-un bloc de locatari:
In luna Iulie 2024 presedintele asociatei de proprietari din blocul in care locuiesc a schimbat coloanele centrale de apa pentru caldura fara sa anunte in prealabil pe nimeni. Am fost informata in stadiul in care lucrarea a fost facuta deja de la parter pana la etajul 4 si amenintata ca daca nu o fac ma lasa fara caldura la iarna. I-am cerut documente justificative pentru lucrare inca de atunci insa nu le-am primit nici in ziua de azi.
Mentionez faptul ca aceasta lucrare nu a fost realizata pentru ca ar fi existat o avarie, ci pur si simplu dansul a sustinut ca sunt vechi tevile (desi erau in stare perfecta, fara colmatari si mult superioare calutativ fata de cele montate de dansul acum).
In data de 22.10.2024 a pun un afis la avizier ca pe 24.10.2024 la orele 17:00 se baga apa pe coloane si ne-a rugat sa fim acasa in caz ca exista probleme. A bagat apa pe coloane mai devreme, pe la orele 16:00 si pana cand au ajuns toti propietarii de pe coloana acasa toate apartamentele au fost inundate de la 8 pana la parter.
Aditional celor de mai sus, este agresiv, verbal si fizic, am depus pana acum 2 plangeri la politie pentru ca mi se adreseaza cu un vocabular foarte vulgar si chiar a sarit sa ma bata. Evident ca nu face nimeni nimic pentru ca au spus ca trebuie sa il reclam la primarie.
L-am reclamat la primarie si practic m-au indrumat sa ii cer explicatii in scris pentru actiunile pe care le-a facut (de exemplu schimbarea fara niciun motiv a tevilor) ca este obligat sa mi raspunda in nu stiu cate zile si alte sfaturi care nu rezolva faptul ca mi-a distrus casa fara motiv.
Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
DCElena, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 14:41, 28 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Domnule avocat , spune ti ca trebuia facuta lucrarea numai daca avea aprobarea AG . nu va dati cu parerea ca ar trebui solicitate despagubiri , chiar trebuie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme apa calda ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, vroiam sa intreb daca exista vreo posibilitatea sa reclam altundeva (si sa se rezolve cumva) decat la administratorul de bloc faptul ca apa ... (vezi toată discuția)
Este legala taierea tevilor de caldura? staleamaria staleamaria Buna ziua, locuiesc la etajul unu intr-un bloc cu 10 apartamente, 5 pe o coloana 5 pe cealalta, pe partea mea, de la mine inclusiv in sus avem centrale ... (vezi toată discuția)
Vecin care nu colaboreaza ContSters335168 ContSters335168 Buna ziua Acum 3 luni am cumparat un apartament si am inceput renovarea .Mentionez ca apartamentul are nevoie de renovare totala ,a fost neglijat de ... (vezi toată discuția)