avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate MonicaMM16

Activitate MonicaMM16

Audit asociatie de proprietari
Am inteles aspectul legat de precizie., multumesc
Mai mult ma intereseaza daca aceste apometre pot fi instalate de oricine? nu trebuie montate de o firma autorizata? stiu ca se pune un sigiliu si se face PV cu seria apometrului.......asta stiu de la toate asociatiile de proprietari pe unde am locuit. Aici nu se practica..... eu pot sa pun singura acel apometru? Chiar nu verifica nimeni? nu inteleg.......
Stiind ca trebuie facuta aceasta treaba cu o firma autorizata , peste tot pe unde am cerut oferta pentru montare chiuveta mi-au cerut ca inainte sa vina firma cu care asociatia are contract sa instaleze apometrele.....
Simt ca ma invart intr-un cerc.....fara iesire
Buna ziua. Am cumparat un apartamanet gol intr-un bloc , dupa ce l-am utilat am mers la administratia blocului pentru a cere ajutorul la montarea apometrelor, eu stiind ca se face intotdeauna cu o firma autorizata si in principiu fiecare administratie are un contract in acest sens. Raspunsul a fost sa mi le instalez singura (si cand zic singura...adica orice persoana care stie sa infileteze contorul acolo) , administratia nu are niciun contract si daca ma simt mai bine vine administratorul sa-mi sigileze apometrele :). nu ar trebui sa aiba totii locatarii acelasi tip de apometre pentru a evita factorul diferenta clasa de precizie? nu ar trebui sigilate si verificate de o firma autorizata pe toata asociatia de locatari? Exista vreo baza legala in acest sens? Multumesc