ori depui declarația cum vrea Barul ori nu mai ai dreptul sa ți exerciți profesia (legal).
Am....zis...?!
buna ziua
Am o problemuta mai spinoasa (cel putin pentru mine)
Lucrez la o casa de expeditii marfuri, si am de recuperat un debit dupa urmatoarea speta:
in 2007 niste clienti (C) au solicitat un transport unei alte case de expeditii (A), care a recurs apoi la noi (N). clientii respectivi aveau 7 paleti de marfa, din care 2 au fost descarcati in depozitul nostru, iar ceilalti 5 au plecat catre destinatia finala. Noi am emis factura catre A care nu ne-a platit prestatia, C nu a intrebat nimic de marfa respectiva de aproape 2 ani. Intre timp, A a intrat in insolventa, deci adio plata facturilor.
totusi, prin prisma OUG 109/2005 si a Conventiei CMR, as putea incerca sa recuperez suma de bani datorata prin vanzarea marfii care se afla in continuare in depozitul nostru. Intrebarea mea este care ar fi procedura/sediul materiei pentru a incerca o astfel de recuperare?
mentionez ca am incercat sa contactez clientii respectivi, pentru a le propune rascumpararea marfurilor contra datoriei lui A, dar dansii mi-au spus ca respectivele marfuri nu apar cu lipsuri in gestiunea lor.
multumesc anticipat pentru orice raspuns util:luck: