Mulțumesc pentru răspuns. Firma este din Alexandria, Edilul SA, a fost preluată de o alta firma care este inca in activitate deci cred că pot găsi contractul. Rectificarea se face la firma aceasta daca găsesc contractul?
Mulțumesc
CHKa a scris:
Ce firma a preluat apartamentul ? daca mai exista , la aceasta gasiti contractul , la preluarea apartamentelor s-au predat si proiectele dupa care s-au construit . Daca a fost cumparat de la ICRAL , aceste firme s-au desfiintat , arhiva lor fiind preluata de primarii . Am fost intr-o situatie asemanatoare , in contractul meu de vanzare-cumparare s-a trecut gresit numarul apartamentului : 79 in loc de 9 , intr-un bloc cu 20 apartamente . Dupa multi ani am observat asta ( peste 20 ) . Am facut cerere la Primarie , am primit raspuns ca nu gasesc nimic . Am facut revenire la ea - la fel . Acum 8 ani , in an electoral , am revenit cu cererea “ in atentia domnului Primar “ , cam cu 3 luni inainte de alegerile locale . Si - minune - s-au gasit toate actele , in timp scurt , si cred ca in 1 luna aveam o anexa rectificativa la contract . Succes .