avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate raduiliescu91

Activitate raduiliescu91

Vă mulțumesc pentru răspuns. Doream sa va mai întreb dacă anexa rectificativa la contract s-a putut face la primărie.

Mulțumesc!

CHKa a scris:

In opinia mea - da , un act aditional la contract de corectare erori materiale .

Mulțumesc pentru răspuns. Firma este din Alexandria, Edilul SA, a fost preluată de o alta firma care este inca in activitate deci cred că pot găsi contractul. Rectificarea se face la firma aceasta daca găsesc contractul?

Mulțumesc

CHKa a scris:

Ce firma a preluat apartamentul ? daca mai exista , la aceasta gasiti contractul , la preluarea apartamentelor s-au predat si proiectele dupa care s-au construit . Daca a fost cumparat de la ICRAL , aceste firme s-au desfiintat , arhiva lor fiind preluata de primarii . Am fost intr-o situatie asemanatoare , in contractul meu de vanzare-cumparare s-a trecut gresit numarul apartamentului : 79 in loc de 9 , intr-un bloc cu 20 apartamente . Dupa multi ani am observat asta ( peste 20 ) . Am facut cerere la Primarie , am primit raspuns ca nu gasesc nimic . Am facut revenire la ea - la fel . Acum 8 ani , in an electoral , am revenit cu cererea “ in atentia domnului Primar “ , cam cu 3 luni inainte de alegerile locale . Si - minune - s-au gasit toate actele , in timp scurt , si cred ca in 1 luna aveam o anexa rectificativa la contract . Succes .

Buna ziua,
Soacra mea a primit un apartament în perioada comunistă. După revoluție a fost făcut contract de vânzare cumpărare între ea și firma care a preluat apartamentele. Nimeni nu a observat, însă în contractul acela din 1991 scrie că apartamentul are 2 camere, când acesta are 3 camere. Poate fi rectificat acest contract? Care ar fi procedura de urmat?
Mulțumesc.