avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate nora112

Activitate nora112

Buna ziua!! am si eu o problema asemanatoare.Parintii prietenului meu au primit o INSTIINTARE (fitzuica verde) de la firma EOS KSI ,iar pe aceasta fitzuica a fost scrisa urmatoarea : "Va rugam sunati de urgenta la numarul 021...". Normal ca nu am sunat din prima ,nestiind ce fel de firma este,despre ce este vorba.Asa ca am accesat internetul si uite ca am dat de acest site...problema noastra suna cam asa(din cate stiu eu,ca nu mi s-au dat date exacte)...mama prietenului meu a fost conectata la romtelecom la telefonie fixa,si dupa nu stiu exact cati ani s-au deconectat. A mai ramas de platit o factura de 100 RON, asta fiind acus 3-4 ani,nu se stie sigur :( Din pacate asta este tot ce stiu :(( sincer,ma cam sperie ce am citit, doarece nu stiu cum sa actionam,de la cine sa cerem ajutor sa ne lamureasca cu aceasta problema. Am citit pe a la inceputul forumului niste afirmatii care sustin ca nu trebuie sa sunam la acest numar pt ca vor urma sms nesfarsite si evetuale hartuiri. Problema e ca nu stim exact daca aceasta este adevarata cauza(romtelecom) pt care am primit instiintarea si nici nu stim de ce suma este vorba!!! Ne poate ajuta cineva? Ce se poate face in cazul nostru? Sa luam legatura cu acesti domni?

Multumesc , Cu stima :NORA :)