Buna ziua,
As avea o intrebare, am facut achizitii de la un furnizor declarat inactiv (fara sa stiu), Fiscul vrea sa-mi taie TVA si sa calculeze impozit pe profit, penalitati, majorari....am vazut art. din codul fiscal, intreabarea e daca furnizorul inactiv depune toate declaratiile 394, decont retroactiv, eu mai trebuie sa platesc?(se poate sa platim amandoi TVA pt acelasi serviciu?)
Buna ziua, aceasi problema cu EOS KSI, am avut o linie telefonica in 2005 pe care atunci am si inchis-o, din 2007 imi tot vin notificari, recent, de vreo 3 zile a venit una mai speciala "AVETISMENT DE PLATA" scris cu bold si litere mari, in care imi zic ca daca nu achit in 24 de ore atunci inchid dosarul si initiaza procedura de executare silita in vederea recuperarii debitelor, in sept 2008 am sunat la Romtelecom sa intreb de aceste datorii, mi-au trimis pe fax o factura care avea restante la SOLD PRECEDENT, le-am cerut sa-mi arate factura in care se vad efectiv datoriile, da rnu am mai primit nimic. mentionez ca asa zisele restante sunt pe firma, intrebarea este daca si in cazul persoanelor juridice este acea perioada de 3 ani pt prescriptie? cu EOS nu am luat legatura telefonic, nici ei cu mine.Multumesc.