avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate Martje

Activitate Martje

Multumesc pentru raspuns!
O zi buna
Buna seara,
Sunt iar un pas innainte...
Am primit copia de pe cartea de munca dar am descoperit ca am lucrat numai 3 ani la ICPE..
Intrekbarea mea : au vreo valoare acesti ani lucrati in Romania ? Intre 1981 si 1984.. ..apoi am plecat din tara definitiv.. Are rost sa fac demersuri la Casa de Pensii pentru acesti ani de munca? Citesc pe stirile din Romania ca numai de la 15 ani de contributie poti cere pensie..?!
Multumesc pentru raspuns

Am inteles!
Multumesc.
Am sa postez rezultatul final !
Salutari de bine

Cornel Vasile a scris:

Intrebati si de original ...

Buna ziua,

Trebuie sa va spun ca deja ICPE a raspuns la emailul meu si vor trimite un pdf al cartii de munca!
Fantastic!
Multumesc inca o data pentru informatiile foarte valoroase pentru mine!
Cu mult respect,
O zi buna

Martje a scris:

Buna dimineata va multumesc al foarte mult pentru informatii si ajutor! Sunt de mare folos !
Am trimis email la institutie. Incerc si celelalte posibilitati !
O zi buna,

Multumesc pentru mesaj ! Am retinut.
O zi buna

Cornel Vasile a scris:

Nu incercati la ITM , intrucat sunt infiintate la 01.01.2000 si au documente depuse de angajatori din sectorul privat

Buna dimineata va multumesc foarte mult pentru informatii si ajutor! Sunt de mare folos !
Am trimis email la institutie. Incerc si celelalte posibilitati !
O zi buna,
Buna seara,

va rog , cum pot gasi cartea de munca?
Am lasat-o la ICPE Bucuresti in 1984. Nu pot sa contactez firma ICPE telefonic.. Nici un numar de telefon care este pe siteul lor nu exista...Acolo am lucrat din 1979 pana in 1984.
Din 1984 locuiesc in Olanda. Acum trebuie sa arat instantelor de aici unde si cand am lucrat in Romania..

multumesc pentru informatii