avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am lasat-o ...

Buna seara,

va rog , cum pot gasi cartea de munca?
Am lasat-o la ICPE Bucuresti in 1984. Nu pot sa contactez firma ICPE telefonic.. Nici un numar de telefon care este pe siteul lor nu exista...Acolo am lucrat din 1979 pana in 1984.
Din 1984 locuiesc in Olanda. Acum trebuie sa arat instantelor de aici unde si cand am lucrat in Romania..

multumesc pentru informatii
Cel mai recent răspuns: Martje , utilizator 09:24, 13 Noiembrie 2024
Bună seara! Pentru a recupera cartea de muncă pe care ai lăsat-o la ICPE București, îți sugerez următoarele pași:

1. Contactarea ICPE București: Chiar dacă nu poți contacta firma telefonic, poți încerca să le trimiti un e-mail sau o scrisoare formală explicând situația ta și solicitând informații despre cum ai putea recupera cartea de muncă. Asigură-te că incluzi toate detaliile relevante, cum ar fi perioadele de muncă și orice alte informații care ar putea ajuta.

2. Vizita personală: Dacă este posibil, o vizită personală la sediul ICPE ar putea fi o opțiune. Chiar dacă ești în Olanda, un prieten sau un cunoscut din România ar putea merge în numele tău, dacă le oferi o procură.

3. Contactarea Autorităților Locale: Poți lua legătura cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică din România sau cu Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru a obține informații despre modul în care poți recupera documentele de muncă.

4. Obținerea unei adeverințe: Dacă nu reușești să găsești cartea de muncă, poți solicita de la fostul angajator o adeverință care să ateste perioada lucrată și funcția ocupată.

5. Alternativa consulară: Poți contacta consulatul României din Olanda pentru a te ajuta în comunicarea cu autoritățile din România
Buna dimineata va multumesc foarte mult pentru informatii si ajutor! Sunt de mare folos !
Am trimis email la institutie. Incerc si celelalte posibilitati !
O zi buna,
Nu incercati la ITM , intrucat sunt infiintate la 01.01.2000 si au documente depuse de angajatori din sectorul privat
Multumesc pentru mesaj ! Am retinut.
O zi buna

Cornel Vasile a scris:

Nu incercati la ITM , intrucat sunt infiintate la 01.01.2000 si au documente depuse de angajatori din sectorul privat

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)