avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma ...

Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de avocați și nu știe nimeni unde se afla arhivele . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 4 Decembrie 2024
Incercati aici: ICTB, fosta APACA, Bucuresti - arhiva la SC ARCHIVUM,
[ link extern ] /
Puteti gasi informatii utile aici: [ link extern ]
Am sunat la Archivum și din păcate nu sunt la ei arhivele

Cornel Vasile a scris:

Incercati aici: ICTB, fosta APACA, Bucuresti - arhiva la SC ARCHIVUM,
[ link extern ] /

Intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul societatii si luati legatura cu acesta pentru a va spune daca stie unde se afla arhiva.
Nici ei nu știu unde se afla arhivele din păcate. Nu pot să cred că aceste arhive au intrat în pământ,nimeni nu știe nimic de ele. O să încerc și la ITM poate găsesc ceva la ei.

Cornel Vasile a scris:

Intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul societatii si luati legatura cu acesta pentru a va spune daca stie unde se afla arhiva.

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Arhiva uremoas carmenpandelea carmenpandelea Buna ziua, Va rog daca se poate, sa ma ajutati sa aflu de unde pot obtine adeverinte de la fostul UREMOAS. Am fost la fostul sediu din B-dul Preciziei si mi ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)