avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Apaca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Apaca

Buna ziua! Unde gasesc arhiva Apaca? Matusa mea vrea sa isi scoata cartea de munca, nu are lichidarea facuta! Cum trebuie sa procedez,unde sa ma duc? Poate solicita cartea de munca cu buletinul provizoriu? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabry23 , utilizator 16:35, 14 Mai 2019
Incercati la CONFLUX SA - Bucureşti Sectorul 5, Str. SABINELOR, nr. 8.
[ link extern ]

Conflux a fost infiintata in 1991, odata cu divizarea si reorganizarea celei mai mari fabrici de confectii textile din Romania – Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti - ICTB
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva ictb, (fctb, apaca) chris4 chris4 Bună ziua, o întrebare legata de cartea de munca. Unde se află arhiva fostei fabrici Fabrica de Confecții și Tricotaje București (FCTB, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca baby65 baby65 am lucrat la fabrica confectii si tricotaje bucuresti ( apaca) si la cooperativa arta populara covoare persane manual Mentionezi . la APACA am lucrat 1 an ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,mama mea a lucrat la apaca bucuresti, cum poate recupera ... drangoi drangoi Buna seara ,mama mea a lucrat la APACA Bucuresti,cum poate recupera anii pentru a depune dosarul de pensie ?Multumesc (vezi toată discuția)