avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii ...

Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii de confectii Tanara Garda, Bucuresti.
Multumesc ~
Cel mai recent răspuns: Angela 67 , utilizator 14:37, 3 Martie 2025
Incercati sa dati de lichidatorul societatii Trimond - fosta Tanara garda , societatea SC MOORE STEPHENS RVA SA sa va comunice daca mai stie unde se afla arhiva.
Multumesc!
Lichidatorul nu mai este, nici dupa ce si-a schimbat numele.
Fosta firmă MOORE STEPHENS R.V.A. SA și-a schimbat denumirea și în prezent se numește Z.T.S. CONSULTANTA SI MANAGEMENT SRL , iar starea actuală, potrivit ONRC, este: functiune.
Sediu: Bucureşti Sectorul 3, Strada: Str. TURTURELELOR, Numar: 11A, Bloc: C, Etaj: 4
multumesc!

Alte discuții în legătură

Arhiva apaca Gabry23 Gabry23 Buna ziua! Unde gasesc arhiva Apaca? Matusa mea vrea sa isi scoata cartea de munca, nu are lichidarea facuta! Cum trebuie sa procedez,unde sa ma duc? Poate ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)