avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii ...

Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii de confectii Tanara Garda, Bucuresti.
Multumesc ~
Cel mai recent răspuns: Angela 67 , utilizator 13:04, 16 Ianuarie 2025
Incercati sa dati de lichidatorul societatii Trimond - fosta Tanara garda , societatea SC MOORE STEPHENS RVA SA sa va comunice daca mai stie unde se afla arhiva.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă ajutați să aflu unde să găsesc ... Georgeta Moraru Georgeta Moraru Bună ziua. Vă rog să mă ajutați să aflu unde să găsesc arhiva fostei fabrici fulger Bragadiru. Am nevoie de o adeverință de grupă. Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)
Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)