avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii ...

Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii de confectii Tanara Garda, Bucuresti.
Multumesc ~
Cel mai recent răspuns: Angela 67 , utilizator 14:37, 3 Martie 2025
Buna ziua, dl, Vasile
am ajuns la Z.T.S. CONSULTANTA SI MANAGEMENT SRL .
Problema este ca, dupa 1989, Tanara Garda s-a impartit in 3 - dupa locatiile avute - Viilor, Sabinelor si inca una. Acest lichidator nu s-a ocupat de partea fabricii care avea locatia pe str. Sabinelor nr. 8, in consecinta nu cunoaste nimic despre arhiva acestei locatii.
Insa, am descoperit ca in anul 1991, spatiul a fost preluat de CONFLUX.
Am sunat la ei, nu stiu de nicio arhiva si nici nu dau nicio informatie cu privire de la cine au preluat spatiul.
Nu prea mai stiu incotro sa ma indrept, poate imi mai puteti sugera o idee.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva apaca Gabry23 Gabry23 Buna ziua! Unde gasesc arhiva Apaca? Matusa mea vrea sa isi scoata cartea de munca, nu are lichidarea facuta! Cum trebuie sa procedez,unde sa ma duc? Poate ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)