avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, va rog , cum pot gasi cartea de munca? Am lasat-o ...

Buna seara,

va rog , cum pot gasi cartea de munca?
Am lasat-o la ICPE Bucuresti in 1984. Nu pot sa contactez firma ICPE telefonic.. Nici un numar de telefon care este pe siteul lor nu exista...Acolo am lucrat din 1979 pana in 1984.
Din 1984 locuiesc in Olanda. Acum trebuie sa arat instantelor de aici unde si cand am lucrat in Romania..

multumesc pentru informatii
Cel mai recent răspuns: Martje , utilizator 09:24, 13 Noiembrie 2024
Multumesc pentru raspuns!
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva romtelecom Martin Ioan Martin Ioan Buna ziua!Cum as putea afla unde se afla arhiva Romtelecom,pentru cei care au desfasurat activitatea in jud Alba.Multumesc! (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)