avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate Domnisoara Cucu

Activitate Domnisoara Cucu

Multumesc foarte frumos! Cred ca o sa incep demersurile pentru schimbarea numelui dupa cel al sotului meu (la data casatoriei, am preferat sa-mi pastrez numele de fata numai pentru ca s-a potrivit cu mutarea mea din Boston la Londra, absolvire, job etc. Acum, ca lucrurile sunt mai "linistite" cred ca pot incepe demersurile sa iau numele sotului meu.
Toate urarile de bine
Multumesc foarte mult!
Am pus aceasta intrebare, deoarece am avut parte de un ... sa-i zicem incident. Am absolvit informatica la MIT si m-am stabilit, impreuna cu sotul meu in Londra. Duminica dupa amiaza, in aeroport, la control pasapoarte, inainte sa ma imbarc pentru a ma reintoarce la Londra, ofiterul de la ghiseu, a insistat ca trebuie sa-mi schimb documentele dupa sotul meu, ofiterul stiind si numele sotului! Am fost foarte surprinsa, pentru ca eu mi-m pastrat numele de fata, certificatul de casatorie este cu numele de fata si mentiunea ca mi-am pastrat numele! Nu stiu cum si prin ce canale, in baza de date a "celor" de la pasapoarte eu apar cu numele sotului! (cu mentoiunea ca sotul meu era la un alt ghiseu, neffind de fata la aceasta discutie. Cu multumiri,
M-am casatorit, dar mi-am pastrat numele de fata (nu mi-am schimbat numele dupa sot). Trebuie sa-mi schimb CI si/sau pasaport? Multumesc