avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate Iulygaby92

Activitate Iulygaby92

Soț și soție în relații bune. Avem 1 copil sub 1 an. Din cauza unor neînțelegeri cu socrii nora interzice bunicilor paterni sa-si mai vadă nepotul. Povestea e asa: după nașterea copilului bunicii vin la scurt timp în vizita și-si cunosc nepotul. Bunica materna fiind mai des și contribuie la ajutor după naștere nora zice soacrei sa vina sa stea câteva zile sa-si cunoască mai bine nepotul . Soacra vine sta de marți pana sâmbătă. Când e invitata sa mai vina ne spune ca și-a făcut rezervare la bai ca are nevoie de relaxare. Nora în acest timp ajutata de soț și bunica materna și în lipsa lor se taraie operata cu copil de 4 kg. Frumos răspuns din partea soacrei. A doua oara nu am mai îndrăznit sa o chemam. Mai vizitează nepotu în vizite scurte de câteva ore în care nu -și scoate nepotul la plimbare : în casa la cafea și relaxare. Când nora își spune nemulțumirea următoarea data vine soacra și își scoate nepotul afara ( dar plimbarea e pana la un magazin și inapoi) și prin magazin . Încă o data îl scoate la plimbare în parc ,tot de "gura"norei. La 6 luni vine cu haine mici primite de la cineva și știa ca sunt mici lui sa le dau cuiva sa fac cv și eu și cu creioane colorate , forfeca , ascuțitori etc neadecvate vârstei lui. Între timp a mai adus și haine foarte mari potrivite vârstei aprox 10 ani. Noi la socrii am mers de câteva ori sa stam peste noapte . O data când s-a ocupat soacra de adormitul copilului nora a simțit în nesiguranță copilu . Nora pune perne pe lângă copil de frica ca să nu cada,la care soacra ti-e frica ca cade ,punem si jos cv moale sa cada pe moale dacă cade . Din motive de dezinteres fata de nepot și nesiguranță în preajma acestora nora interzice vizitele și ca ei sa nu-si mai vadă nepotul. Acum socrii vor sa-si caute dreptul de a-si vedea nepotul. " nepotul" zis când ei nici nu se considera bunici ca doresc ca atunci când copilul vorbește sa le spună pe nume pt ca ei nu sunt bătrâni ( peste 50 ani) ca să fie strigați bunicu / bunica. Are nora dreptate sau bunicii ???