avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate dana01

Activitate dana01

Discuție oferta de munca
Buna seara!
Daca am o oferta de munca in scris semnata ieri ,dar astazi am primit o alta oferta mai buna ,ce implica semnarea unei oferte?As putea accepta noua oferta?Mentionez ca nu a fost semnat contract de munca sau altceva.
Multumesc!
Buna ziua!
Eu am fost in CIC anul trecut pana pe 8 noiembrie.Îmi puteti spune de cate zile de concediu ar fi trebuit sa beneficiez? Cele aferente tot anului 2016 sau doar cele pentru perioada lucrată?
Multumesc!
Răspuns la discuția salarii compensatorii
Daca nu am efectuat concediul de odihna aferent pe anul acesta si CIM încetează cu acordul părților la data de 31.01.2017 cu suma negociata trebuie sa imi plateasca si CO sau nu mai este obligatoriu?
Răspuns la discuția salarii compensatorii
Am inteles bine?
Suma se trece inițial intr-un act adițional si apoi primesc decizia de încetare a CIM?
Buna seara!
Daca negociez cu angajatorul un nr de x salarii compensatorii brute si sa se incheie colaborarea cu acordul părților cum ar trebui sa sune decizia de încheiere a contractului individual de munca?As vrea ca la acele salarii brute sa nu fie impozitul plătit de mine ci de angajator pentru ca m-am inteles cu angajatorul ca acea suma sa o primesc efectiv.
Mulțumesc!
Aceste zile de cursuri sunt considerate ca si zile de delegație sau au posibilitatea de a ma trimite alte 60 zile pe an in delegație?
Mulțumesc
Pot sa ma trimita la cursuri in alta tara ?
Daca nu accept acel post ,pot sa ma concedieze chiar daca sunt in perioada cu stimulent de inserție?
Buna ziua!
In cazul in care din trei locuri de munca pe au rămas doar doua ,unul fiind restructurat.Ma pot trimite in alt oras pt un post similar eu fiind angajata a sc.X cu sediul in PIatra Neamt sucursala Brasov de exemplu?Pot sa ma trimita pe un post similar in Sucursala Arad ?
Daca renunț la CIM pentru salarii compensatorii apoi stau acasă 2-3 luni si imi gasesc de lucru la alta societate se reia plata stimulentului de inserție?
Multumesc!