avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate CLAUDIA GRIGORE

Activitate CLAUDIA GRIGORE

Eu vreau ca eu sa îmi iau partea lui tata care i se cuvenea din partea bunicilor, dada dacă copii unchiului decedat nu au făcut taxă după el,se poate împărți ce ni se cuvine fiecăruia dupa parinti?mulțumesc

CLAUDIA GRIGORE a scris:

Bună ziua ,as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care a avut 4 copii ,3 au murit, dintre care și tatăl meu,unchiul care trăiește nu vrea nimic din mostenire, dar ceilalți 2 unchi care au murit nu au taxa făcută de succesiune, cum pot face sa fac taxa de succesiune dupa toți?unul din unchi nu are copii,mulțumesc

Dacă unchiu care are copii nu are taxa de succesiune la domiciliu unde stătea,copii lui nu pot participa la taxa de succesiune dupa bunici?

raluk0207 a scris:

Nu e nicio taxă de succesiune. Iar taxe se plătesc, nu se fac. Nu aveți cum sa faceți o taxă.

Se numește "dezbaterea moștenirii/succesiunii".
Sunt 4 moșteniri de dezbătut: a bunicii, a tatălui si a celor 2 unchi.
Dvs trebuie sa va dezbateti moștenirea după tatăl dvs, iar moștenirea după unchiul decedat care are copii, trebuie dezbătută de familia sa.

Bună ziua ,as dori sa fac taxa de succesiune dupa bunica care a avut 4 copii ,3 au murit, dintre care și tatăl meu,unchiul care trăiește nu vrea nimic din mostenire, dar ceilalți 2 unchi care au murit nu au taxa făcută de succesiune, cum pot face sa fac taxa de succesiune dupa toți?unul din unchi nu are copii,mulțumesc