avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate Costica1982

Activitate Costica1982

In procesul acesta special de evacuare nu se poate depune cerere reconventionala,este specificat clar

Moderator: nu mai citati.
Va multumesc pentru raspuns,,,sa inteleg ca la apel o sa fie practic la fel ca la prima judecata?doar dezbaterii sumare verifica cine are acte si cam atat?

Moderator: nu mai citati mesajul anterior, apasati raspunde.

Am reusit sa introduc apelul,acum astept primul termen…tot nu inteleg dece la procedura aceasta speciala de evacuare nu sunt acceptati martori,expertize etc.In primul proces a intrebat 2-3 lucruri pe fiecare si gata a ramas in pronuntate,sper ca acum la apel sa imi accepte martorii si expertiva
Liliana Gradinaru a scris:

Nu stiu daca aveti dreptul la avocat din oficiu.
Nu stiu decizia, nu stiu motivele, evident ca nu va pot da o idee despre sanse. Mergeti macar la o consultatie juridica sa intelegeti cum stati legal. Daca aveti bani de chirie, sunt sanse mici sa indepliniti conditiile pentru un avocat din oficiu.

Am decis sa fac apel la decizia de evacuare,o sa merg cu un avocat din oficiu,credeti ca se poate schimba deczia??am vreo sansa?

Unui avocat ii este interzis prin normele profesionale sa estimeze sanse, intai pentru ca nu exista medode stiintifice de calcul ale acestora si apoi pentru ca se considera ca se poate atrage un client prin prezentarea unor sanse aleatorii.

Este foarte bine ca ati avut o oferta din negociere, se pare ca se poate negocia, nu stiu de ce sustineti ca nu. Este deosebit de important daca puteti dovedi aceasta oferta.
Va rog, vorbiti cu un avocat. Da, un astfel de dosar costa, taxa de timbru se achita la valoare, dosarul dureaza, este corect.

Domnul avocat,ce sanse sa am eu doar cu 2 martori fara nici un act,facturi documente??mai ales ca au trecut atatia ani…casa s-a construit in perioada 2003-2009…am aflat ca trebuie sa platesc taxa de timbru(pentru suma care o cer despagubire) avocati,eventualele expertize etc…si procesul poate dura 2-3 ani…ori ma insel??

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu e vorba de timpul.meu.E vorba și de timpul dvs ,ați spus că nu prea aveți probe,,v am sfătuit sa țineți martorii aproape sa fiți sigur ca va ajuta când și dacă o sa fie cazul de proces etc.

Am inteles,va multumesc pentru timpul dumneavoastra pretios!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Este nevoie de un proces separat,mergeți la un av și nu mai.pierdeti timpul care curge în defavoarea dvs.Riscati sa pierdeți zeci de mii de euro și totuși așteptați soluții de pe un forum...

Am incercat negocierea,mi-a fost oferita suma de 12.000 de Euro…….

Nu stiti ce sa faceti, nici pe ce cale sa mergeti pentru despagubiri, deci vorbiti cu un avocat, va rog, nu faceti actiuni scumpe pe genunchi, fara sa discutati cu un profesionist. Ar trebui intai notificata, incercat negociere...

Astazi s-a primit sentinta,am fost evacuat eu si sotia,Va rog acum ce trebuie sa fac sa cer despagubire pe ce am bagat si eu la casa si manopera mea??dechid alt proces?va rog sa ma sfatuiti cum este mai bine pentru mine!
Acum inteleg,multumesc frumos!

cris0811 a scris:

se foloseste temporar pentru ipoteza in care sunteti si dvs proprietar sau aveti alt drept locativ! ceea ce nu e cazul in speta! dvs nu va puteti intoarce fata acordul mamei, nici acum, nici peste 3 luni si nici peste 1 an.

Inteleg ce imi spuneti dumneavoastra,eu zic doar ca in motivare la ordinul de protectie scrie clar:sunt evacuat TEMPORAR 3 luni…dece se foloseste cuvantul temporar in motivare??