Ref. Trust Regional de Constructii Locale, Santierul 3 din Tecuci.
Perioada lucrata 1985-1992 (in 1992 am fost trecut in somaj).
7 ani suficienti pentru a realiza cei 15 ani contributivi!
De curand am reusit sa aflu ultimul loc, unde au fost depozitate Cartile de munca si toate dosarele aferente, ale unitatii sus mentionate!
Este vorba de ALOFM Tecuci:
-Toate Cartile de munca si toate dosarele au fost distruse in urma inundatiilor mari, din septembrie 2007, care au avut loc in Tecuci.
- Ieri am primit, de la ALOFM Tecuci, un document semnat si stampilat care specifica in mod clar ce s-a intamplat cu toata Arhiva, in anul 2007!
Fiind un caz de forta majora (inundatii, calamitati), arhiva este distrusa, ce poate face o persoana care se pensioneaza si nu poate dovedi cu acte, cei 15 ani contributivi. Ce prevede legea? Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Pentru a face cei 15 ani contributivi trebuie sa aflu unde se gaseste arhiva TRCL Galati (acolo este si Cartea de Munca)!!
Am incercat la Arhivele Nationale Galati si la depozitul de arhiva Montero Group srl Galati. Raspuns ferm: NU detin arhiva TRCL Galati!!!
Urmarind cu atentie site-ul dvs, vad ca aceeasi problema a avut-o si dna Iovu Petronela in 25.03.2018 !!!
Puteti sa ma ajutati sa iau legatura cu persoana respectiva, sa aflu cum a rezolvat aceasta problema ?
Buna seara
Ref. Indemnizatie sociala
- Am implinit varsta de 65 ani
- Am lucrat 9 ani in conditii grele de munca (am adeverinte)
- In evidentele fiscale ANAF nu figurez cu venituri
- Am incercat sa depun Dosarul, la Casa Teritoriala de Pensii,
- Raspunsul Casei Teritoriale de Pensii a fost: "nu, trebuie sa fi lucrat minim 15 ani, cu carte de munca"
- Mi-a dat Dosarul inapoi!!
Intrebare:
- Fata de cele prezentate mai sus, AM sau NU dreptul la o indemnizatie sociala?
- Daca da, va rog sa-mi spuneti care este legea (OUG, etc) care prevede aceasta?