avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate Adawieh Rodica

Activitate Adawieh Rodica

Bună ziua, țin să precizez următoarele lucruri:fiul meu a trimis procura după aprox.două luni din motive bine întemeiate (programare la ambasadă),dezvoltatorul asigurându-mă că la semnarea contractului final, acesta va fi automat pe numele fiului.După șapte luni a trebuit să semnăm contractul final și tot în acel moment am aflat că imobilul va rămâne pe numele meu conform antecontractului."Prostia "mea a fost că nu am ripostat atunci, dar "combinații",cum le-ați numit dvs,nu știu din partea căruia au fost.Și ca să nu uit imobilul este finalizat din anul 2022.Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Fiți vă rog amabil, ce opțiune mai puțin costisitoare ar mai fi?Mulțumesc pt.un eventual răspuns
Bună ziua, vă mulțumesc pentru răspuns ,dar mai am totuși o întrebare. Sunt căsătorită și am doi copii. În cazul în care pot dovedi că unul din fii a plătit prețul apartamentului și fac aceasta donație în timpul vieții mai trebuie făcută succesiunea?Mulțumesc încă o dată

Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri
Bună ziua, poate cineva îmi poate explica cum pot rezolva următoare problemă:în 2023 am achiziționat un apartament, acesta urmând să fie achitat de fiul meu, el aflându-se în Germania. În momentul în care am încheiat antecontractul nu deținea
m procură, așadar acesta a fost încheiat pe numele meu,dezvoltatorul asigurându-mă că nu va fi nici o problemă când vom încheia contractul final. Desigur nu a fost așa, deoarece notarul mi-a spus că contractul final va trebui să fie pe numele meu, adică cel din antecontract, chiar dacă am procură și fiul meu a plătit întregul preț al apartamentului .Oare ce putem face în această situație, adică apartamentul să fie pe numele fiului meu. MULȚUMESC