deci cu certificatul de calitate de mostenitor pot sa ma prezint la banca ...dar ce intelege ti prin "orferii o justificare" ...singur la notar pot obtine acest certificat in calitaté de mostenitor? in absenta fratelui meu vitreg care traieste in australia ...si nu mai are de gand sa auda de orice?
Va multumesc tuturora , in rezumat, contul tatalui meu a fost vidat , actual e pe aproape zero lei , tot ce pot sa aflu este ca e la ,zero, pentru ce se pare ca nu pot avea exctas cu pana la 5 ani in urma , eu nu doresc sa fug dupa bani ....ci sa aflu macar cu 2 ani in urma sumele retrase, asta este chiar imposibil dupa dimneavostra ? unele banci din EU pot scoate am auzit pana la 8 ani extrasele de cont ....
va multumesc mult ... e mai complicat ...santem 2 persoane ...una a plecat cu toti bani din cont inainte de deces ...nu doreste nici o dezbatere ...nici o prezenta la notar ....eu doresc doar un singur lucru..sa aflu suma care a fost exctrasa....
Buna ziua , dupa decesul tatalui as dori sa am un extras de compt de la banca unde are contul ...nu am act de mostenitor ..nici un alt act , am inteles ca un certificat de deces este suficient?
Nu doresc sa am acces la banii din cont ci...sa am informatii du 5 ani
in urma ....va multumesc