avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Maria1408299

Activitate Maria1408299

Nu a plătit încă nimic pe luna septembrie, a plătit doar pe octombrie Digi și curent ca și utilități. Am discutat cu ea și nu vrea sa plătească chiria pentru perioada pentru care mai, insistă sa rămână pe garanție și ca o sa îmi dea ea după banii pe utilitățile neplătite.

Liliana Gradinaru a scris:

Tot nu inteleg daca va mai datoreaza ceva pe septembrie, am inteles cat ati stabilit sa platesca, atat. Daca pentru asta e garantia, atunci pentru asta o pastrati, nu pentru chirie. Discutati.

Am stabilit ca, garanția sa fie pentru ultima luna de întreținere urmand dupa achitarea acesteia sa ii dau diferenta daca este cazul. Pe septembrie am convenit sa plătească o pătrime din utilități și întreținere.

Liliana Gradinaru a scris:

Depinde cum ati stabilit sa fie achitata ultima luna de intretinere, nu imi e clar daca va datoreaza ceva pe septembrie, pentru ce s-a incasat garantia...

Buna, am si eu o dilema. Am inchiriat o camera intr-un apartament de doua camere unui student la mijlocul lunii septembrie pana in luna iulie, acum el mi-a zis ca in jurul datei de 20 decembrie o sa se mute in alt oras si sa il las in ultima luna sa nu mai plateasca chiria si in schimb eu sa nu ii mai dau garantia. Intretinerea mi e mi se afiseaza pe o luna in urma ( pe 20 noiembrie se afiseaza pentru luna octombrie) si pana acum mi-a platit doar Digi si curentul pe luna octombrie. Este prima data cand inchiriez, cum ar trebui sa procedez?