avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am si eu o dilema. Am inchiriat o camera intr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am si eu o dilema. Am inchiriat o camera intr-un apartament ...

Buna, am si eu o dilema. Am inchiriat o camera intr-un apartament de doua camere unui student la mijlocul lunii septembrie pana in luna iulie, acum el mi-a zis ca in jurul datei de 20 decembrie o sa se mute in alt oras si sa il las in ultima luna sa nu mai plateasca chiria si in schimb eu sa nu ii mai dau garantia. Intretinerea mi e mi se afiseaza pe o luna in urma ( pe 20 noiembrie se afiseaza pentru luna octombrie) si pana acum mi-a platit doar Digi si curentul pe luna octombrie. Este prima data cand inchiriez, cum ar trebui sa procedez?
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2024
Maria1408299, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie chirie Tiberiu911 Tiberiu911 Salutare, Am cateva intrebari referitoare la o situatie cu care ma confrunt de curand. De curand m-am mutat impreuna cu prietena mea de la o chirie la alta. ... (vezi toată discuția)
Recuperare garanție de la fost proprietar teodora-17 teodora-17 Buna ziua! Până în luna iulie am stat in chirie, cu contract declarat la ANAF, însa proprietarul nu a declarat toată suma de chirie pe care i-o dădeam ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere - notificare de 3 zile adinamiti adinamiti Pe 1 septembrie am reinnoit contractul de inchiriere al garsonierei. Pe 27 septembrie am fost anuntata telefonic ca se muta dupa 1-2 saptamani. Pe 28 ... (vezi toată discuția)