avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate Bebica12345

Activitate Bebica12345

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a deschis dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 Cod penal.
In ceea ce priveste rezultatul aparatului drug test, este vorba de o eroare, la analizele probelor biologice o sa apara exact ce ati consumat.
Pentru celeritate, solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea buletinului toxicologic, oricum dureaza cateva luni pana se primeste rezultatul.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de circulatie suspendat, daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul dvs se anuleaza.
Pentru apararea drepturilor si libertatilor dvs, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

Vă mulțumesc pentru sfat.
Răspuns la discuția Cum pot plati analizele IML?

Bebica12345 a scris:

Am fost oprit acum 4 luni de către un echipaj de politie și am fost dus, IML. Și mi-au recoltatat probe de sânge, și a-și dori să știu cum fac să plătesc această analiză, și de ce durează atât? A-mi doresc să știu unde trebuie să merg să pot plăti acesta analiză mi-am angajat un avocat, dar din câte văd eu nu știe ce să-mi zică din ziua an care mi-au recoltatat probe de sânge, eu mi-am angajat avocat. Și de ceaba, mai am puțin și fac 4 luni pe data de 7 decembrie decand mia fost Luata proba. De sânge eu am avocat,, până an momentul de față, a-mi puteți da un sfat ce trebuie făcut vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Cum pot plati analizele IML?
Bună ziua am fost oprit de politie si mau testat cu aparatu Drug și am fost dus la IML, unde mi-au luat probă de urină și de sânge, cea de urină a sosit iară, cea de sânge nu. Ce trebuie să fac cum pot proceda să pot plăti acesta analiză de sânge, cu tote că am avocat din ziua de când mi-au recoltat sângele mă tot amâna că trebuie să mă citeze, procurorea, an acest timp de 4 luni nu mia venit niciun răspuns sau citat apsolut de loc eu nu știu ce să mai cred când o antreb pe doamna avocat a-mi tot sp că eu nu trebuie să plătesc analiza? Oare ce să fac cum să procedez am discutat cu un alt avocat care mi-au spus, cu, totul altceva, credeți-mă sant așa de derutat că nu mai știu cum pot proceda va mulțumesc pentru înțelegere.