avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot plati analizele IML?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot plati analizele IML?

Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Au trecut 3 luni de la data intamplarii si am inteles ca le pot plati. Am sunat la IML iar ei mi-au spus ca nu le pot platii pana nu se apuca de ele!

Intrebarea mea:
Este adevarat? Daca raspunsul este nu, va rog sa ma ajutati sa reusesc sa le pot plati personal.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
Daniel13344, utilizator
Tariful nu este unul fix, vi-l comunica doar cand sunt gata.
Mi-au spus sa sun in luna Mai. Nu le pot plati mai devreme?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs ati citit ce v-am scris?
Probele recoltate de către instituția agregata și înmânate agentul de poliție sunt trimise la Institutul Național de Medicina Legală “Mina Minovici” în dimineața urmatoare, aceste probe sunt gata in maxim 7 zile de la prelevare. Agentul ce se ocupă de caz știe în maxim 7 zile despre rezultatul testului dar nu i se aduce la îndemâna buletinul probei până persoana în cauză nu plătește taxele de recoltare si analiză.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
Ag. Voicu Andrei, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era bine sa fie finalizate in 7 zile, discutam aici de probele biologice recoltate in vederea determinarii prezentei in organism a substantelor psihoactive daca nu ati sesizat.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul ... Andrei995 Andrei995 Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul auto testat preliminar cu ajutorul unui mijloc tehnic” și pun accent pe preliminar, ... (vezi toată discuția)
In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
În ce condiții poate poliția rutieră să însoțească participantul la trafic la spital pentru recoltarea probelor biologice? Urushi Bara Urushi Bara Buna ziua, in ce conditii poate politia rutiera sa insoteasca participantul la trafic la spital pentru recoltarea probelor biologice? Spre exemplu, daca ... (vezi toată discuția)