avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul drug test ...

Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Am nevoie sa stiu cum se procedeaza pentru a plati analizele. Toata lumea imi spune ca le pot plati mai devreme dar nimeni nu imi da un traseu clar! Va rog sa ma ajutati..
Cel mai recent răspuns: Daniel13344 , utilizator 16:19, 5 Mai 2022
Trebuie sa solicitati organului de up acordul ca dvs sa achitati contravaloarea probelor biologice.
Ulterior, se merge la INML sa achitati contravaloarea. In prezent, dureaza cateva luni de zile pana sunt finalizate analizele si se poate achita.
Pentru celeritate si o aparare eficentă, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am discutat cu politistu si mi a zis ca trebuie sa ma duc la inml cu buletinu si sa le platesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti ordonanta de la politist, nu se poate.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! saptamana trecuta am fost oprita de politia romana, ... madrich madrich Buna ziua! Saptamana trecuta am fost oprita de Politia Romana, am fost testat cu aparatul drug-test si am iesit pozitiv la THC. Ma puteti ajuta cu niste ... (vezi toată discuția)
In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie ... Andreimhh1 Andreimhh1 In seara de 14 martie am fost oprit de un echipaj de politie si testat cu etilotestul, acesta fiind negativ iar dupa o verificare cu aparatul drug test am fost ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)