avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Saptamana trecuta am fost oprita de Politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Saptamana trecuta am fost oprita de Politia Romana, ...

Buna ziua! Saptamana trecuta am fost oprita de Politia Romana, am fost testat cu aparatul drug-test si am iesit pozitiv la THC. Ma puteti ajuta cu niste informatii cum sa procedez ? Cand si cum pot platii analizele la IML ?
Trebuie sa solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea analizelor, dar dureaza minim 6 luni pana cand sunt finalizate analizele.
Multumesc pentru raspuns. Din ce cauza are termen atat de lung ?
Sunt foarte multe cereri, sunati la INML si o sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul drug test ... Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Am nevoie sa stiu cum se procedeaza pentru a plati analizele. ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati analizele iml? Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Au trecut 3 luni de la data intamplarii si am inteles ca le pot ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru thc ... Marcus592 Marcus592 Bună ziua! În data de 09.07 am fost testat pozitiv pentru THC de către poliția rutieră. Am fost condus la spital pentru a-mi lua probe biologice iar ... (vezi toată discuția)