avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen Dana

Activitate Carmen Dana

Cred că nu am fost eu clara. De aceea revin , că să menționez că pe mine mă interesează dacă cei care au construit și care doresc să construiască în vecinătatea terenului agricol in exploatare pot cere proprietarului sa nu mai cultive terenul, cu vreo șansă de castig?
Vă mulțumesc mult! Imi este de folos

Carmen Dana a scris:

Bună ziua! Doresc să cumpăr un teren într-un sat, teren care se învecinează cu unul agricol, in exploatare. De partea cealaltă a terenului agricol s-a construit o casă. As dori sa va intreb daca este posibil sa solicităm, eu și locatarul casei deja construite, ca terenul sa nu mai fie arat și însămânțat, adică cultivat? Motivul este tratarea solului cu substanțe chimice pentru o producție mai mare. Cu apreciere,

Bună ziua! Doresc să cumpăr un teren într-un sat, teren care se învecinează cu unul agricol, in exploatare. De partea cealaltă a terenului agricol s-a construit o casă. As dori sa va intreb daca este posibil sa solicităm, eu și locatarul casei deja construite, ca terenul sa nu mai fie arat și însămânțat, adică cultivat? Motivul este tratarea solului cu substanțe chimice pentru o producție mai mare. Cu apreciere,