avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate Emilia Cirstea

Activitate Emilia Cirstea

Soțul meu este moștenitor a 3/8 dintr-un apartament prin taxă de succesune in urma tatalui rămânând moștenitori el si mama lui, sora lui și fratele au renunțat la moștenire în urma taxei de succesiune după tată . Mama lui în timpul vieții a cedat partea ei de moștenire de 5/8 fiicei care renunțase la moștenire în schimbul întreținerii ei și celuilalt fiu atât pe timpul vieții cât și cu obligarea la cheltuielile de înmormântate și după . Au decedat și mana și fratele lor și au rămas soțul și respectiv sora care a primit moștenirea din partea mamei lor în procentele mai sus menționate . Soțul meu dorește să își vândă partea lui respectiv 3/8 însă sora lui nu este de acord nici cu vânzarea nici cu despăgubirea respectivului imobil . Care este modalitatea prin care soțul meu poate vinde partea lui .
Bună ziua , soțul meu a fost pensionar mapn , cu pensie de invaliditate gradul 1 , a decedat la vârsta de 54 de ani , eu am 50 de ani , am fost căsătoriți 30 de ani . Pot beneficia de pensie de urmaș și la ce vârstă .