Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o salariata care a fost concediu crestere copil până pana în 24 aprilie 2024 cim a fost suspendat
în iunie 2023 naste al doilea copil
Face cere de continuarea suspendării pe 24 mai 2024.
Se face continuarea suspendării. Se Emite decizie de continuare a suspendării in 24 mai 2024 și se opereza în Revisal continuarea suspendării . Salariata nu s a dus sa depuna dosarul decat in noiembrie . Acum am vazut situatia . Cum se poate corecta aceasta situație???
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o salariata care a fost concediu crestere copil până pana în 24 aprilie 2024 cim a fost suspendat
Eu ii fac continuarea suspendării. Emit decizie de continuare a suspendării in 24 mai 2024 și operez în Revisal continuarea suspendării . Salariata nu s a dus sa depuna dosarul decat in noiembrie . Acum am vazut situatia Ce pot sa fac ?
Vacrog sa ma ajutati ci un sfat. Am o salariata care a fost concediu crestere copil până pana în 24 aprilie 2024 cim a fost suspendat
Eu ii fac continuarea suspendării. Emit decizie de continuare a suspendării in 24 mai 2024 și operez în Revisal continuarea suspendării . Salariata nu s a dus sa depuna dosarul decat in noiembrie . Acum am vazut situatia Ce pot sa fac ?