avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o salariata care a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o salariata care a fost concediu ...

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o salariata care a fost concediu crestere copil până pana în 24 aprilie 2024 cim a fost suspendat
în iunie 2023 naste al doilea copil
Face cere de continuarea suspendării pe 24 mai 2024.
Se face continuarea suspendării. Se Emite decizie de continuare a suspendării in 24 mai 2024 și se opereza în Revisal continuarea suspendării . Salariata nu s a dus sa depuna dosarul decat in noiembrie . Acum am vazut situatia . Cum se poate corecta aceasta situație???
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Olteanu gina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:53, 29 Noiembrie 2024
Ce legatura are depunerea dosarului cu suspendarea c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. am o salariata care a fost concediu ... Olteanu gina Olteanu gina Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o salariata care a fost concediu crestere copil până pana în 24 aprilie 2024 cim a fost suspendat în iunie 2023 naste ... (vezi toată discuția)
Vacrog sa ma ajutati ci un sfat. am o salariata care a fost concediu ... Olteanu gina Olteanu gina Vacrog sa ma ajutati ci un sfat. Am o salariata care a fost concediu crestere copil până pana în 24 aprilie 2024 cim a fost suspendat în iunie 2023 naste ... (vezi toată discuția)
Firma inchisa - angajat in concediu crestere copil ?! RUS_OANA RUS_OANA Buna ziua. In prezent sunt in concediu de crestere copil pana in data de 27.08.2011. La sfarsitul lunii iunie trebuie sa nasc al doilea copil. In mod normal ... (vezi toată discuția)