avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma inchisa - angajat in concediu crestere copil ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma inchisa - angajat in concediu crestere copil ?!

Buna ziua.

In prezent sunt in concediu de crestere copil pana in data de 27.08.2011. La sfarsitul lunii iunie trebuie sa nasc al doilea copil. In mod normal as intra din concediu pentru crestere copil,pentru primul copil, in concediu de crestere copil pentru al doilea copil.
Acum am aflat ca angajatorul meu nu mai exista din luna aprilie 2011. A fost radiata firma ca urmare a lipsei de sediu social. In aceasta situatie, eu cu ce sunt afectata?
Pentru continuare concediu am nevoie de prelungirea suspendarii contractului de munca pentru perioada urmatoare in care voi fi in concediu, dar acum nu mai am cine sa imi dea asa ceva. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 18 Iunie 2011
1. Mergeti la Primarie, unde ati depus dosarul pentru CCC1 si solicitati prelungirea cu CCC2 (duceti copie dupa certificatul de nastere al celui de al doilea copil si completati o cerere tip).
2. Angajatorul trebuia sa va inceteze CIM la data radierii sale de la Oficiul Registrulului Comertului.
3. Luati legatura cu ITM sa va spuna cum sa procedati in legatura cu incetarea CIM.
1. ITM-ul nu mai are nicio legatura cu incetarea c.i.m., in aceasta situatie ... nu are cum sa verifice situatiile de la angajatori decat pana la 01.01.2011.

2. Mergeti la Registrul Comertului si vedeti daca a existat un lichidator al acestei societati ... daca da, atunci acesta va trebui sa emita decizia de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nasterea celui de al doilea copil in timpul ccc1 mirunaa mirunaa Buna ziua, am o situatie un pic mai complicata cu care va rog sa ma ajutati. Am nascut primul copil in octombrie 2010 iar pe cel de al doilea ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)
Gravida in concediu crestere copil amandrolina amandrolina Buna ziua,am si eu o nelamurire legata de obtinerea indemnizatiei pentru un al doilea copil atata timp cat sunt inca in concediu de maetrnitate cu primul ... (vezi toată discuția)