Buna ziua! Mi sa retinut permisul pe franta in data de 18.11.2024, ma intereseaza da o sa primesc citatie acasa pe ce peridoada mi sa retinut si cat am interdictie pe franta, mentionez ca mi sa retinut pentru depasirea limitei de viteza cu 40km/h eram cu camionul am avut 97km/h pe limita de 50 nu stiu nimic cum se pricedeaza sau ce trebui sa astept jandarmul care mi la retinut mi a spus doar verbal ca este retinut pe 4 luni si il trimite dupa in romania amenda a fost platita pe loc...drept de circulatie am in romania si in restul statelor ue doar ca nu am plasticul la mine,am intrebat ce este de facut la rutiera in romania si mi sa comunicat sa astept dar nu stiu ce sa astept ca si eu daca ma opresc fara plastic imi pot da amenda ca nu am permisul fizic...
La fel am patit si eu mi la retinut pe franta din cauza depasiri vitezei cu 40km/h si au trecut deja 12 zile si nu am primit nici-o instintare la domiciuliu(romania) ma intereseaza daca o sa primesc sa stiu pe ce perioada este retinut, jandarmul ma informat atunci verbal ca il retine pe 4 luni...