avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS RETINUT IN FRANTA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS RETINUT IN FRANTA

Buna ziua,
M-i s-a retinut permisul de conducere in franta dar nu este suspendat?!, am primit doar o instiintare ca nu mai am dreptul sa conduc pe teritoriul frantei,.Am dreptul de a conduce in alta tara ?Multumesc pentru raspun
Cel mai recent răspuns: Alin Catalin Constantin , utilizator 16:43, 29 Noiembrie 2024
La fel.si eu sunt !
Salut ! Cum ați rezolvat problema sau cum se procedeaza pentru a recupera permisul de conducere din Franța? Mulțumesc!

Durnea Claudiu Daniel a scris:

La fel.si eu sunt !

Mi sa retinut permisul pentru viteza in Franta .Mi sa spus ca nu mai am dreptul sa conduc in Franta pe o perioada care se va stabili de catre judecator, dupa care imi vor trimite permisul acasa .Au trecut doua saptamani de la data retineri si inca nu am fost instintat de perioata suspendari.. cum asi putea afla perioada de suspendare...??
La fel am patit si eu mi la retinut pe franta din cauza depasiri vitezei cu 40km/h si au trecut deja 12 zile si nu am primit nici-o instintare la domiciuliu(romania) ma intereseaza daca o sa primesc sa stiu pe ce perioada este retinut, jandarmul ma informat atunci verbal ca il retine pe 4 luni...
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
Alin Catalin Constantin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc retinut in franta silviu2018 silviu2018 Sunt posesorul unui permis de conducere eliberat de statul roman. (model european). In prezent sunt rezident fiscal in Franta, locuind aici de cativa ani. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema! mai bine zis mi s-a suspendat permisul ... Adrian. O Adrian. O Buna ziua. Am o problema! Mai bine zis mi s-a suspendat permisul de conducere,ieri de către politia Franceza. Infracțiunea fiind depășirea limitei de ... (vezi toată discuția)