avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Angelica 24

Activitate Angelica 24

Mama mea are nevoie de cartea de munca. Cei care au ligidat firma nu mai au nici un contact cu firma. Au spus ca este un dosar vechi și datele din el nu sunt actualizate .
A fost ultimul loc de munca și nu a reușit să ridice carte de muncă. Toți anii lucrați se afla pe aceasta carte de munca

Liliana Gradinaru a scris:

Nu se predau arhivele la societati de insolventa, insa de la ce informatii au ei puteti pleca. INformatii despre su in legatura cu ce va intereseaza pe dv., nu cunosc ce anume doriti.

Am vorbit și la registrul comerțului și mi-a dat doar firma care a ligidat firma. Am vorbit și cu cei care au ligidat firma. La ei nu s-a predat arhivele si nici nu stiu unde se afla arhiva. Efectiv nu mai știu cu cine sa vorbesc, am fost plimbata dintr-o parte in alta, este de negăsit acesta firmă.
Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!

Liliana Gradinaru a scris:

Incercati sa cereti date la Reg Com, este posibil ca Modconf SA sa fi avut arhiva partial ori total preluata de societatile care Modconf care i-au urmat.

Nici ei nu știu unde se afla arhivele din păcate. Nu pot să cred că aceste arhive au intrat în pământ,nimeni nu știe nimic de ele. O să încerc și la ITM poate găsesc ceva la ei.

Cornel Vasile a scris:

Intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul societatii si luati legatura cu acesta pentru a va spune daca stie unde se afla arhiva.

Am sunat la Archivum și din păcate nu sunt la ei arhivele

Cornel Vasile a scris:

Incercati aici: ICTB, fosta APACA, Bucuresti - arhiva la SC ARCHIVUM,
[ link extern ] /

Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de avocați și nu știe nimeni unde se afla arhivele . Mulțumesc