avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate mia23

Activitate mia23

Răspuns la discuția mi s-a calculat gresit salariul
OK. Dar s-a procedat legal? Nu ar fi trebuit sa fiu informata in prealabil si sa fiu de acord cu perioada de recuperare? 171 de ron timp de un an este enorm pentru mine, am 2 copii, nu pot suporta aceasta diminuare. Si cei care au gresit nu vor fi sanctionati in niciun fel? Ce garantie am ca acum mi se calculeaza corect salariul?
In urma unui audit efectuat in scoala in care lucrez s-a constatat ca mie mi s-au calculat incorect sporurile si ca am fost inclusa intr-o transa de salarizare necorespunzatoare. Astfel, s-a hotarat sa mi se impue retineri de 171 ron pe luna si includerea intr-o transa inferioara de salarizare. Nu mi s-a adus la cunostinta acest lucru prin nici un act oficial, pur si simplu am constatat asta in fluturas. Este legal ce mi s-a intamplat? Trebuie eu sa platesc pentru o greseala facuta de cineva care avea responsabilitatea de a calcula corect drepturile salariale? Care este procedura legala in astfel de situatii? Mai mult decat atat, constat ca primesc 2 pedepse fara sa am nici o vina. Ce sanse am in justitie cu un astfel de caz?

Va multumesc!