avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate Negrea Florin Cosmin

Activitate Negrea Florin Cosmin

Doamnă avocat Andrada Anghel-Banciu asta am primit. Dumneavoastră ce spune ți ? Pe mine mă interesează când pot sa iau permisul...

Solutia pe scurt: În baza art.421 pct.2 lit.a C.p.p., admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia împotriva sentinţei penale nr. 139 din data de 12.04.2024pronun?ată de Judecătoria Mangalia, desfiinţează în parte sentinţa atacată şi, rejudecând: În baza art.335 alin.2 C.pen., cu aplicarea art.396 alin. (10) C.p.p., condamnă pe inculpatul NEGREA FLORIN-COSMIN la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C. pen., obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. (2) lit. b) C. pen., impune inculpatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 alin. (3) C. pen., obligă inculpatul ca pe parcursul termenului de supraveghere să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei/Consiliului Local Pecineaga, jud. Constanţa sau al Primăriei/Consiliului Local 23 August, jud. Constanţa – pe o perioadă de 60 de zile. În baza art. 91 alin. (4) C. pen., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate, care nu sunt contrare prezentei. În baza art.275 alin.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 25 noiembrie 2024.
Buna ziua! Am și eu o întrebare.
Am fost prind când am condus cu permisul suspendat..
Am primit sentința, 1 an pușcărie cu amânarea aplicării pedepsei, termen de supraveghere de 2 ani.. dar nu scrie nicăieri daca s a anulat sau nu permisul de conducere..
Dumneavoastră ce spuneți ? Nici nu am fost încă contactat de la serviciul de probațiune.